Kopiëren en printen

Zwart Wit
& Kleur

Digitaal printen

Klaar terwijl u wacht!

Kopiëren & Printen

Voor het kopiëren en printen van uw documenten bent u bij de Drukkerette aan het juist adres. Zo hebben wij voor het printen in kleur gekozen voor de nieuwste machines van Océ.

Grootformaat

Ook voor grootformaat kunt u bij ons terecht. Prints van A4 tot A0+ formaat en hebben wij zelfs een machine staan waarmee u 91 centimeter breed en onbeperkt lang kunt printen.

De Goedkoopste!

In het geval van veel kopieën hebben wij de juiste machines om voor een zeer concurrerende prijs, grote oplages tegen een goede kwaliteit te produceren.

Drukkerette, als het snel en goed moet!

Ook voor posters en banners!

Indrukwekkend

Heeft u indrukwekkend promotiemateriaal nodig, kijkt u dan eens naar onze mogelijkheden op het gebied van posters of banieren. Van opvallende posters tot uitklapbare roll up banners, bij ons vindt u alles om op te vallen.

De beste materialen

De beste materialen voor uw showroom, etalage of stoepbord, de juiste oplossing voor uw beursstand of de noodzakelijke ondersteuning bij uw lezing of presentatie.   Zowel voor aantallen als voor unieke exemplaren bent u bij ons aan het juiste adres en ook qua materiaal heeft u bij ons diverse mogelijkheden.

Presentatie

Alles om uw bedrijf op de juiste manier te presenteren vindt u bij Drukkerette. Voor uw presentatie hebben wij onder andere stoepborden, klik- en wissellijsten, diverse postersystemen, rollscreens en bannerstands. Als extra service kunnen wij u helpen door elke maand nieuwe vulling voor uw systeem te verzorgen. 

 

U levert een ontwerp, een stramien of een aanbieding en wij ontwerpen de uiting voor u. Zo heeft u elke maand een nieuwe aanbieding in uw stoepbord of postersysteem. Uiteraard kan dit in elke formaat dat u wenst, dus ook in de door u reeds gebruikte systemen. Informeert u rustig eens naar onze mogelijkheden voor uw systeem.