Kaarten

Wij hebben ze!

Personaliseren

Wij helpen u een handje in onze ontwerpstudio

Kerstkaarten

Het einde van het jaar is weer in aantocht. Tijd dus om uw verre familie, kennissen en vrienden de beste wensen voor het nieuwe jaar over te brengen. Ook wilt u misschien uw relaties bedanken voor de prettige samenwerking die u heeft gehad in het afgelopen jaar. Daar kunt u een prachtige kerst- of nieuwjaarskaart voor gebruiken. Wij hebben keuze uit diverse collectieboeken die u gratis en vrijblijvend mee naar huis kunt nemen om op uw gemak een mooie kaart uit te zoeken, maar u bent ook van harte welkom om de collectieboeken in onze winkel te bekijken. Uiteraard hebben wij ook kaarten waarmee u diverse goede doelen kunt steunen. Heeft u minder tijd? dan kunt u online een kaart uitzoeken en/of bestellen. Wij kunnen ook uw eigen ontwerp of idee vormgeven. Digitaal aangeleverd, plakmodellen, grote en kleine oplage, bij ons is het géén probleem. Mail ons uw wensen of kom rustig eens langs zodat wij u verschillende mogelijkheden kunnen laten zien. U krijgt vooraf een prijs zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zorgen dat alles snel geregeld wordt, want voor u het weet is het kerst. Drukkerette, als het snel en goed moet!

KerstkaartenMeer info

Geboortekaarten

Geboortekaarten

Bij één van de mooiste en meest belangrijke gebeurtenissen in uw leven hoort een bijzondere kaart, waar u de rest van uw leven met mooie herinneringen aan terug kunt denken.  Wij hebben keuze uit diverse collectieboeken die u gratis en vrijblijvend mee naar huis kunt nemen om op uw gemak een mooie kaart uit te zoeken. Heeft u minder tijd? of bent u gewoon al heel nieuwsgierig dan kunt u online een kaart uitzoeken en/of bestellen. Uiteraard kunnen we ook uw eigen ontwerp of idee vormgeven. Kom rustig eens langs om met ons van ideeën te wisselen. Wij zorgen vervolgens dat alles gereed staat, zodat na de geboorte van uw kindje u ons alleen de juiste gegevens hoeft door te geven en wij zorgen dat u (meestal) op dezelfde dag nog de gedrukte kaartjes kunt ophalen. Drukkerette, als het snel en goed moet!

Meer info

Huwelijk

Huwwlijkskaarten

Eindelijk heeft u de vraag gesteld (of u bent gevraagd)! Hoe dan ook gefeliciteerd met uw voorgenomen huwelijk. Graag helpen wij u met de juiste aankondiging van deze bijzondere dag. Voor deze gelegenheid kunt u één van onze collectieboeken gratis en vrijblijvend mee naar huis nemen om op uw gemak een mooie kaart uit te zoeken. Maar uiteraard kunnen we ook uw eigen ontwerp of idee vormgeven. Kom rustig eens langs om met ons van ideeën te wisselen of kijk en bestel online. Wij zorgen vervolgens dat alles gereed wordt gemaakt, en printen indien nodig ook voor u de adressen op de envelop. U hoeft dan alleen nog maar de uitnodigingen te frankeren en op de post doen. Drukkerette, als het snel en goed moet!

Meer info

Jubileum

Voor elk jubileum hebben wij een kaart. Of het nu gaat om het vieren van uw verjaardag, huwelijksdag of het behalen van een diploma. Als u een groot feest wil geven, zorgen wij voor de passende uitnodiging. Voor elke feestelijke gelegenheid hebben wij collectieboeken die u gratis en vrijblijvend kunt meenemen, maar uiteraard kunnen we ook uw eigen ontwerp of idee vormgeven. Kom rustig eens langs om met ons van ideeën te wisselen. Wij zorgen vervolgens dat alles klaar wordt gemaakt, en printen indien nodig ook voor u de adressen op de envelop. U hoeft dan alleen nog maar de uitnodigingen te frankeren en op de post doen. Drukkerette, als het snel en goed moet!

Meer info

Rouw en dankbetuiging

Voor rouwcirculaires verwijzen wij u door naar een uitvaartverzorger, deze heeft een uitgebreide collectie aan standaard kaarten. Daarnaast hebben deze kaarten een hoge prioriteit, namelijk een snelle verzending naar alle betrokkenen, dit kunt u het beste afstemmen met uw uitvaartverzorger. Wel kunnen wij uw eigen ontworpen kaart of een persoonlijk idee snel en vakkundig voor u verzorgen. Een persoonlijke rouwcirculaire of dankbetuiging kunt u op basis van uw wensen door ons laten maken en ook voor een avondwake of afscheidsboekje kunt u bij ons terecht. Voor alle uitingen geldt dat we indien gewenst ook een bijpassende envelop eventueel al bedrukt met adressen kunnen leveren. Drukkerette, als het snel en goed moet!

Ansicht

Een kaart met uw eigen bedrukking, bijvoorbeeld van uw bedrijfspand, product of een andere reclame uiting, is een sterk visitekaartje. Indien gewenst helpen wij u met een sprekend ontwerp. Kortom u geeft aan hoe u het wilt en wij maken het voor u, alles is mogelijk. Belt u eens met één van onze medewerkers en ervaar zelf wat we kunnen. Drukkerette, als het snel en goed moet!

Personaliseren...

Als u wilt dat uw boodschap beter aan komt bij uw ontvanger dan kan het helpen om uw mailingen te personaliseren. Het heeft voor een ontvanger uiteraard een hogere attentiewaarde als uw boodschap persoonlijk aan hem of haar gericht is. Dit resulteert in een hogere respons op uw mailing.

en verzenden.

Op basis van uw klantenbestand, uw brief en eventuele andere uitingen die u mee wilt sturen, personaliseren wij uw mailing en zorgen indien gewenst voor de verzending. Wij vertellen u graag hoe wij dit op efficiënte wijze voor u kunnen regelen.

Drukkerette, als het snel en goed moet!